Strony: 1
Administrator
A wiêc ruszasz w stronê polany. W trakcie drogi wyczuwasz obecno¶æ innej istoty, o du¿ym pok³adzie reiatsu, co¶ takiego wyczuwa³e¶ w Soul Society ale nie zwróci³e¶ na to uwagi . . . a powiniene¶ ?
Czy¿by ten sam Bounto co napisa³ ci list by³ w Soul Society ? czy¿by grozi³o nie bezpieczeñstwo ¶wiecie dusz ?
Nieustanne pytania przychodzi³y ci do g³owy w czasie wêdrówki na polanê. Dotar³e¶ na miejsce o dziwo na czas ( jest obecnie pó³noc ) . . .
Nagle wychodzi na polanê pewni dwaj Bounto. Jeden nie siê Zarakiego Kenpachi o dziwo dziwne to, ¿e ten drugi co go niesie jest malutki jak karze³ek. ( wzrost typowego dziecka w wieku 6 lat ).
Wiêc odwa¿y³e¶ siê starczy przyj¶æ sam ? – powiedzia³, po czym wyczuwasz nag³y niezrozumia³y wzrost reiatsu i jednego z nich ( nie jeste¶ w stanie wyczuæ u, którego ze wzglêdów na wielki pok³ad tego reiatsu)
Nagle mniejszy karze³ek zrzuca cia³o i zauwa¿asz co¶ dziwnego, co¶ niemo¿liwego. Mniejszy karze³ek wygl±da zupe³nie jak ty, po czym przemawia do ciebie.
Nazywam siê Caranthir Grewitter i to ja zamierzam ciê pokonaæ starcze – powiedzia³ po czym lettko siê za¶mia³ . . . po czym doda³.
Zastanawiasz siê pewnie czemu tak wygl±dam prawda ? otó¿ wyja¶niê ci kim jestem. Jestem Caranthir Grewitter i zamierzam ciê pokonaæ, twa ¶mieræ bêdzie bezbolesna podobnie jak twojego przyjaciela Zarakiego. Zakoñczê tê pojedynek w ci±gu 5 minut. Masz 5 minut ¿eby ruszyæ siê z miejsca, a oddam ci twojego przyjaciela, jestem cz³owiekiem honoru. Lecz nie my¶l, ¿e to takie proste przej±³em kontrolê nad twoim cieniem, nie mo¿esz siê poruszaæ nogami, masz do dyspozycji tylko rêce, je¿eli mnie zaatakujesz zginiesz w nastêpnym ruchu przez mojego przyjaciela, który stoi za tob± - powiedzia³ po czym zacz±³ dla ¶miechu liczyæ.
Kilka rzeczy, o których zapomnia³em / b±d¼ nie powiedzia³em:
- Pora roku to lato, jest noc ale wygl±da jak dzieñ. Dlatego mo¿esz bez problemowo spojrzeæ na przeciwnika.
- Pewnie zauwa¿y³e¶, ¿e nie mog³e¶ siê ruszyæ od czasu kiedy na ciebie spojrza³ / b±d¼ nie. Wygl±da na to, ¿e kontroluje twój cieñ za pomoc± wzroku.
- Bounto to przebrzyd³e stworzenia, nawet je¿eli siê uwolnisz nie oddadz± ci Zarakiego.
Wskazówki:
- Patrz punkt drugi w ''Kilka rzeczy, o których zapomnia³em / b±d¼ nie powiedzia³em:'' znajduje siê tam sekret jak siê uwolniæ spod cienia, lecz uwa¿aj na przeciwnika, który stoi za tob±. Nie jest silny lecz mo¿e ciê rozwaliæ jednym uderzeniem swojej katany, któr± trzyma po prawej stronie.
Strony: 1