#1 2010-06-15 07:26:33

Caranthir Faelivrin

Administrator

Punktów :   

W tajemniczych okoliczno¶ciach - misja dla Soutaicho

W tajemniczych okoliczno¶ciach . . . Bounto znów na topie . . .

Dnia poprzedniego do dowództwa przyszed³ meldunek w sprawie grasuj±cego bounty w mie¶cie zwanym Karakura. Przypisano mu rangê C ze wzglêdów bezpieczeñstwa kraju, i ze wzglêdu na to, ¿e Bounty byli uznawani za wymar³ych zwo³ano specjaln± radê.
. . .
1h po dostaniu informacji o grasuj±cym Bounty. Sala Kapitanów
- Ja tam pójdê, jestem na tyle silny, ¿e bez problemu pokonam ten wymar³y gatunek jakim jest Bounty, zreszt± dla mnie bêdzie to nowe do¶wiadczenie. – rzek³ Zaraki Kenpachi
… po czym nie prosz±c o zgodê innych kapitanów wyszed³ z Sali i ¶lad po nim zagin±³

Dzieñ po wybraniu siê Zarakiego na Karakure w celu zniszczenia Bounty dochodzi do Soutaicho list.

Je¿eli chcesz ¿eby twój kapitanek Zaraki prze¿y³ radze ci stary g³upcze stawiæ siê o pó³nocy w Karakurze na polanie. Masz byæ sam w innym wypadku skoñczy siê to ¶mierci± pana kapitana 11 dywizji. Taak g³upcze my¶la³e¶, ¿e on zdo³a³by mnie pokonaæ ? . . .
; nigdy i przenigdy nikt mnie nie pokona.
Wyzywam ciê na pojedynek, wygrany zabiera wszystko przegranego. Od razu ci mówiê nie jestem zwyk³ym ³atwym do pokonania Bounty, wrêcz to niemo¿liwe ¿eby mnie pokonaæ. Ale bêd±c na twoim miejscu bym natychmiast opu¶ci³ Soul Society bo mo¿e staæ siê tam co¶ z³ego, ojj bardzo z³ego. No nic czekam o pó³nocy.
                                                                                                                       Caranthir Grewitter, syn Caranthir’a Faelivrin’a

Kilka wskazówek:
- Bounty ten posiada umiejêtno¶ci w³adania cieniami ( kto wie co jeszcze )
- Zbie¿no¶æ osób i nazwisk jest przypadkowa ( czytaj podpis ) ;]

Twoje zadanie:
- Twoim zadaniem to ukoñczenia misji jest pokonaæ Bounty i uratowaæ Zarakiego Kenpachi.

Co¶ od siebie:
- Jestem nie przewidywalny, zawsze mogê wyskoczyæ z jakim¶ innymi zadaniami w czasie akcji ( czyli takie mini-misje ¿eby przyk³adowo zaliczyæ misje ;] ) . . . radze przeanalizowaæ jeszcze raz list do ciebie ( nie chodzi o podpis )

Historia trochê naci±gana, ale trudno wymy¶laæ co¶ dla Soutaicho - - w koñcu to najwy¿szy poziom o_O, wiêc siê nie spodziewaj, ¿e dam ci przeciwnika na poziomie  hmm...Bounto-Sensei, ooo nie dam ci na max. poprzeczkê ^^

Stopka forum

RSS